Gaming Forum
Hey there ! Welcome to Gaming Forum Source. I Hope you Enjoy with this forum, if you interested to be an Moderator or another staff Please register first and PM me thanks
Gaming Forum
Welcome to gaming forum !! Enjoy your self in here
Our for has a new tournament For games. For more Information Click Here

You are not connected. Please login or register

Rubik's Cube

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

1 Rubik's Cube on Wed Nov 25, 2009 6:03 am

crstdvnc

avatar
V.I.P Member
V.I.P Member
First topic message reminder :

well.. karena gua ini cuber dan si admin minta gua join forum ini, ga ada salahnya dong kalo gua berbagi ilmu kepada agan" yg mungkin sekarang lagi melet isep jempol nyari tau cara nyelesain rubik's cube.

jadi kalo agan pengen tau cara selesain ini nih

bisa tanya ke ane dan lukman, moga" bisa dibantu amin

so, silahkan post disini suka duka nyelesain rubik's, nanya cara atau istilahnya, bagi kesenengan kalo udah bisa solve dan dapet rekor.

enjoy.. Laughing

View user profile

26 Re: Rubik's Cube on Mon Jan 04, 2010 3:27 am

JacKaLwasHeRe

avatar
Administrator
Administrator
sini tak cipok Kiss From me



Last edited by JacKaLwasHeRe on Mon Jan 04, 2010 3:28 am; edited 1 time in total (Reason for editing : salah --a)

View user profile

27 Re: Rubik's Cube on Tue Jan 05, 2010 5:17 am

-RIP-

avatar
Global Moderator
Global Moderator
ADA yang punya rumus rubik?
guw bagi donn.. buat lomba resmi nih soal na!


__________________________

"SAHABAT" jangan seperti "PEPSODEN",cuma bertahan 12 jam. jangan seperti "BAYGON", yang tahan 24 jam. dan jangan seperti "HONDA" yang bergaransi cuma 3 tahun.Tapi jadilah seperti "REXONA", yang setia setiap saat.. He,,He,,
View user profile http://thedark_harry@hotmail.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum